Káva FRANCO KILIMANGIARO (Kilimandžáro), zrnková, 200 gr.

Kód: FKZ200-0017
€6,66 €5,60 bez DPH
Skladom

kava-prazenie-24 Praženie: stredné    salka-kavy-24 70% arabika, 30% robusta

Zmes Kilimandžáro uvoľňuje intenzívnu a komplexnú arómu s jemnými citrusovými tónmi, sušeným ovocím a čokoládovými podtónmi. Na podnebí je vyvážená, obaľujúca a zamatová, s ľahkou kyslosťou, ktorá dodáva sviežosť a elegantnú dochuť pražených mandlí. Štruktúrované telo a pretrvávajúca kréma robia z tejto zmesi ideálnu kávu pre tých, ktorí hľadajú kávu s charakterom a dlhotrvajúcou chuťou.

 

  

Potrebujete pomoc s výberom? Radi vám poradíme.
Pre viac informácií a objednávky nás neváhajte kontaktovať:

+421 903 163 987   info@amoitalia.sk

 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Zmes Kilimandžáro uvoľňuje intenzívnu a rafinovanú arómu s jemnými citrusovými a sušenými ovocnými tónmi, obohatenými o čokoládové podtóny. Na podnebí je chuť vyvážená a obklopujúca, s ľahkou kyslosťou, ktorá dodáva sviežosť a dochuť pražených mandlí. Telo je štruktúrované a zamatové vďaka kombinácii vysokohorskej arabiky a africkej robusty, ktoré poskytujú hustú, pretrvávajúcu krémovú chuť a dlhotrvajúci záver v šálke. Zmes Kilimandžáro sa rodí zo spojenia jemnej vysokohorskej arabiky a vybranej robusty, čím vzniká rafinovaný a intenzívny aromatický profil. Zo svahov Kilimandžára ponúka arabika pestovaná na sopečnej pôde sladkú a komplexnú arómu s jemnými citrusovými tónmi a ľahkou kyslosťou, ktorá prináša do šálky sviežosť. Z Latinskej Ameriky vybraná arabika obohacuje zmes o tóny sušeného ovocia a čokolády, čím dodáva vyváženosť a zaoblenosť. Z Africká robusta prispieva k plnému telu a štruktúre, ktoré zabezpečujú hustú a pretrvávajúcu krémovú chuť s jemnou dochuťou pražených mandlí.

Stredne pražená káva s klasickým odtieňom „mníšskeho rúcha“ umocňuje aromatickú komplexnosť zmesi a zachováva zamatovú a harmonickú textúru.
Výsledkom je intenzívna, štruktúrovaná káva s dlhotrvajúcim záverom, ideálna pre tých, ktorí milujú elegantné espresso s výrazným charakterom.

Vhodná príprava:
Zmes Kilimandžáro je ideálna na espresso, ale je vhodná aj do mokka kanvíc a automatických systémov. Pre čo najlepšie zvýraznenie jej aromatického profilu sa odporúča stredné mletie a teplota varenia medzi 91 – 94 °C. Je ideálna pre tých, ktorí milujú štruktúrovanú, intenzívnu kávu s pretrvávajúcou penou, a je perfektná na akúkoľvek chvíľu dňa, keď túžite po espresse s elegantným a výrazným charakterom.

Dodatočné parametre

Kategória: Zrnková káva
Hmotnosť: 0.2 kg
Značka kávy: FRANCO
Krajina pôvodu kávy: Tanzánia, Kilimanjaro
Zloženie kávy %: 70% arabika a 30 % robusta
Druh kávy: Zrnková
Balenie kávy: Malé (200g)
Praženie: stredné
Vhodná príprava: Mokka, Espresso kávovary, Automatické kávovary

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola